Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Prijetio i tukao ženu, a djecu udarao rukama i raznim predmetima

Ilustracija/Pixabay
03.06.2021.
u 07:52

Osumnjičen je i da je suprugu vrijeđao i omalovažavao u nazočnosti njihove djece

Muškarac (49) sumnjiči se za nasilje u obitelji, povredu djetetovih  prava i prijetnju. Sumnja se da je od 2011. godine do 26. svibnja 2021., u obiteljskoj kući na području Vojnića,  učestalo verbalno i fizički napadao svoju suprugu.

Osim toga, osumnjičen je  da je suprugu vrijeđao i omalovažavao u nazočnosti njihove djece, ali i da je djecu udarao rukama i raznim predmetima po tijelu te ih psihički zlostavljao.

Fizičko zlostavljanje djece očito mu nije bilo dovoljno, pa ga se sumnjiči da je 27. svibnja preko telefona prijetio i njima i njihovoj majci. Tužiteljstvo je tražilo da ga se pritvori, a sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu djelomično je prihvatio njihov prijedlog. Pritvorio je 49-godišnjaka  zbog mogućeg utjecaja  na svjedoke, no ne i zbog opasnosti od ponavljanja djela, pa je tužiteljstvo najavilo da će se na taj dio odluke žaliti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije