Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI MLADI RAZBOJNICI

Prijeteći nožem i plastičnim pištoljem orobili osam trgovina

Split u vrijeme koronavirusa
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
25.01.2021.
u 14:25

U svojim prepadima počinili su štetu od ukupno 30.000 kuna.

Trojica mladića, od kojih je jedan maloljetan, a druga dvojica imaju 20 odnosno 21 godinu sumnjiče se za ukupno osam razbojstva i pokušaja razbojstva, priopćila je PU splitsko -dalmatinska.

Mladi razbojnici uhićeni su 23. siječnja u večernjim satima u Tugarama. I tada su pokušali orobiti jednu trgovinu, no nisu uspjeli. Pobjegli su no policija ih je ubrzo našla i uhitila, nakon čega su privedeni. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su od 17. prosinca 2020. do 23. siječnja 2021., orobili ili su pokušali orobiti osam trgovina na području Splita, Solina, Trogira i Omiša. 

U policiji kažu da su tri puta prilikom upada u trgovine zaposlenicama prijetili nožem, dok su pet puta prijetili pištoljem, za kojeg je naknadno utvrđeno da nije pravi, odnosno da je riječ plastičnoj replici.  U svojim prepadima počinili su štetu od ukupno 30.000 kuna. Nije priopćeno jesu li policiji poznati od ranije, a sada su kazneno prijavljeni zbog  razbojništava.

I dok su u ovom slučaju počinitelji poznati, splitska policija još traga za osobom koja je jučer u 8.30 upala u poslovnicu pošte u Odeskoj ulici u Splitu. Razbojnik je zaposlenici zaprijetio pištoljem nakon čega je pobjegao s novcem. Nije priopćeno  kolika je šteta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije