Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan nije uspio

Prije smrti uništila gotovo milijun eura. No, osveta nasljednicima neće dugo trajati

euri ilustracija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
06.11.2015.
u 09:25

Dama je također uništila svoje štedne knjižice, piše list Kurier, što je potvrdilo i tužiteljstvo u Wiener Neustadtu.

Osamdesetpetogodišnja Austrijanka izrezala je novčanice u vrijednosti od oko milijun eura prije smrti, čini se kako bi se osvetila nasljednicima koji su je nedavno smjestili u dom, doznaje se od sudskog izvora.

Izrezane novčanice, od po 100 i 500 eura, ukupnog iznosa od 950.000 eura, otkrivene su nakon njezine smrti u domu za umirovljenike u koji je prebačena pet dana prije smrti.

Novac će zamijeniti

Dama je također uništila svoje štedne knjižice, piše list Kurier, što je potvrdilo i tužiteljstvo u Wiener Neustadtu. Tužiteljstvo je informirano o događajima, ali nije pokrenulo istragu jer nije riječ o kaznenom prekršaju.

Osveta nasljednicima izgleda da neće dugo trajati jer je Austrijska središnja banka rekla da je spremna zamijeniti uništene novčanice.

>>Ovo je 9 navika koje će vam pomoći da stvorite bogatstvo s malom plaćom

>>Treba li nam porez na nasljedstvo?

Komentara 23

SU
suncesmokvemaslina
09:31 06.11.2015.

da im je htjela dati novac dala bi, ovako nema mijenjanja...

TO
tolitol
09:38 06.11.2015.

Ne vjerujem da je ta osoba bila psihički zdrava kada je to činila. Dovoljno joj je bilo sastaviti novu oporuku, i novac bi dobio netko drugi.

Avatar commentator
commentator
10:20 06.11.2015.

Mogla se "osvetiti" podjelivši novac potrebitima, možda negdje na Balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije