Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijavite se za besplatnu edukaciju na najpoznatijim kulinarskim učilištima

Raise the Bar
Foto: Coca-Cola HBC Adria
1/4
18.01.2023.
u 08:00

Kuhari i slastičari koji imaju do pet godina iskustva rada u ugostiteljstvu i svoju budućnost vide u visokoj gastronomiji mogu se prijaviti na Stipendije Raise the Bar.

Sve što je potrebno napraviti za prijavu jest ispuniti prijavni obrazac na internetskoj stranici projekta Raise the Bar.

U sklopu Stipendija, Coca-Cola HBC Adria četvrtu godinu zaredom, u suradnji sa stručnjacima iz ugostiteljskog sektora, odabrat će kandidate kojima će omogućiti besplatnu edukaciju na renomiranim svjetskim učilištima.

Stipendist Rok Smonkar
Foto: Coca-Cola HBC Adria

Raise the Bar je do sada perspektivnim kuharima i slastičarima osigurao 10 stipendija. Prošlogodišnji dobitnici, chefovi Monika Gubić, Rok Smonkar i Ante Kapović te slastičarka Marija Prša, dobili su priliku nastaviti svoj profesionalni razvoj na renomiranim svjetskim učilištima Le Cordon Bleu Istanbul, Ecole Ducasse te ALMA - la Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Stipendist Matija Kuzmić na kampusu Ecole Ducasse
Foto: Privatna arhiva

Prijave za Stipendije otvorene su do 1. veljače 2023., nakon čega slijedi proces odabira koji se odvija u dva dijela. Prvi dio obuhvaća analizu pristiglih prijava tijekom koje će predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo iskustvo te planove za budući razvoj. U drugom će dijelu tehničko znanje kandidata ocjenjivati vrhunski chefovi, sommelieri i stručnjaci iz ugostiteljskog sektora. Školu i program stipendisti biraju u suradnji s Raise the Bar timom, u skladu sa svojim znanjem, iskustvom i planovima, kako bi im dodatna edukacija omogućila da karijeru razvijaju u željenom smjeru.

Stipendistica Marija Prša
Foto: Coca-Cola HBC Adria

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria čiji je cilj povećati kvalitetu obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Raise the Bar omogućuje usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca trima programima: Akademijom za konobare, bariste i barmene, Stipendijama za kuhare i slastičare te edukativnim programom Raise the Bar Youth koji je namijenjen učenicima završnih razreda srednjih škola s ugostiteljskim i turističkim smjerovima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije