Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zraku

Preusmjerili zrakoplov koji je vozio Busha mlađeg zbog mirisa dima

'US President George Bush speaking at the Foreign and Commonwealth Office in London during the second day of his official visit to the UK.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Carl De Souza/Press Association/PIXSELL'
16.06.2013.
u 10:52

Zrakoplov je u tom trenutku bio na putu iz Philadelphije za Teksas, a nakon što je uspješno sletio u Louisville, Bush je nastavio put za Dallas

Privatni zrakoplov koji je prevozio bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha preusmjeren je na svom letu te poslan u Louisville jer je pilot prijavio da u kabini osjeća miris dima.

Zrakoplov je u tom trenutku bio na putu iz Philadelphije za Teksas, a nakon što je uspješno sletio u Louisville, Bush je nastavio put u Dallas, javlja US News . Zasad nije poznato što se uistinu dogodilo u zrakoplovu i je li na putu došlo do ikakvih kvarova.

 >>Samouki umjetnik: Bush pauze u Bijeloj kući kratio slikarenjem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije