Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DUGINA OBITELJ NA IZLETU'

Predstavljanje 2. slikovnice Dugine obitelji

Predstavljanje slikovnice
Foto: Dugina obitelj
1/5
28.10.2019.
u 06:50

Riječ je o drugoj slikovnici koju je pripremila i otisnula spomenuta udruga, radeći tako seriju slikovnica o djeci istospolnih roditelja.

Udruga Dugina obitelj predstavit će danas u Rijeci u velikoj dvorani RiHuba, u 18 sati, slikovnicu „Moja dugina obitelj na izletu“ čiji su glavni likovi djevojčica Ana i dječak Roko.

Riječ je o drugoj slikovnici koju je pripremila i otisnula spomenuta udruga, radeći tako seriju slikovnica o djeci istospolnih roditelja.

Novim nastavkom, kako poručuju iz udruge, žele proširiti i obogatiti izbor literature o djeci istospolnih roditelja za najmlađe na hrvatskom jeziku, a vizual slikovnice osmislio je i kreirao akademski slikar i ilustrator Martin Hrastić.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
07:09 28.10.2019.

i stari rim je imao ovakve slikovnice, pa ga je snašla 'povijest', i 2.000 godina liječenja.. ne postoji društvo u ljudskoj povijesti koje je preživjelo hedonizam. sva su propala. al očito to netko želi i nama. pa nek uživa! nego, pitam se nešto, ono, ako neki roditelji žele ovakvu literaturu za svoje, ne žele onu drugu, dal oni drugi roditelji imaju pravo ne htjeti ovu litetraturu? jer diskriminacija je sve veća, ogromna većina ljudi se želi ušutkati, njihovo mišljenje se čak ne smije ni čuti, kamoli uvažavati. al manjine drmaju. to je ok? nemam ništa protiv ovog, al nametati to svima ne želim niti smatram dobrim.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:30 28.10.2019.

Što kaže pravobraniteljica za djecu? Imaju li djeca još uvijek ljudsko pravo na tatu i mamu?

MS
mala_sova
07:11 28.10.2019.

To moram kupiti, baš me zanima na koji način dva tate mogu dobiti dijete, na koji način beba iziđe iz tate prilikom poroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije