Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUKLI GA HULIGANI

Objavljena uznemirujuća snimka brutalnog napada na brata potpredsjednika Vlade FBiH: 'Ajde, dosta, prekidaj'

Brat Vojina Mijatovića
Facebook/Vojin Mijatović
27.05.2024.
u 15:02

Više državno odvjetništvo naložilo je obdukciju njegova tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je muškarac pao i udario glavom u beton, nakon čega je dobio epileptični napad.

Vojin Mijatović, potpredsjednik Vlade FBiH, oglasio se o smrti svog mlađeg brata Đorđa, koji je preminuo u Beogradu. "Putuj, brate moj, na ljepše mjesto. Moj mlađi brat je ubijen jučer u Beogradu. Sve što bih sada rekao nema smisla, jer ovo što se dogodilo sigurno nema smisla. A ovo je, nažalost, sastavni dio igre koja se zove život. Hvala svima koji nam se javljaju, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

Podsjetimo, muškarac Đ. M. (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu oko lopte, piše Blic.rs. Više državno odvjetništvo naložilo je obdukciju njegova tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je muškarac pao i udario glavom u beton, nakon čega je dobio epileptični napad. - U tijeku je utvrđivanje činjenica kako je nastupila smrt. Mora se izvršiti obdukcija. Sinoć oko 18-19 sati policija je primila dojavu da je došlo do tučnjave i uputila se na tu adresu u općini Voždovac, gdje je zatekla ozlijeđenu osobu.

Do sukoba je došlo, prema riječima supruge preminulog, nakon što su se njihova djeca žalila da dvojica koji su tukli preminulog muškarca ne žele vratiti loptu djeci. - Otac je izašao, bilo je komešanja, a kada je žena izašla, saznala je da se sukobio s dvojicom mladića. Prevezen je u Urgentni centar, gdje je preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje - kaže srpski ministar Ivica Dačić.

Prema njegovim riječima, sigurno se ne radi o ubojstvu, ali se utvrđuje je li muškarac preminuo od posljedica sukoba. - Liječnici kažu da je bilo zdravstvenih problema, epileptični napad ili možda infarkt, ali to je sad pitanje. Najveći problem je što nema kamera i nema svjedoka da se utvrdi što se točno dogodilo - rekao je Dačić za TV "Blic". Naglasio je i da slučaj sigurno neće ostati neriješen, kao i da policija traga za sudionicima sukoba. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, N1 Srbija došao je u posjed videozapisa uznemirujućeg incidenta u naselju Medaković u Beogradu, u kojemu je pretučen Đorđe Mijatović. Na snimci se iza krošnji drveća vide napadači koji bježe, a prije toga zvuci snažnih udaraca i povici: "Ajde, dosta, ajde, prekidaj."

Napad se dogodio u nedjelju nešto iza 18 sati. N1 javlja kako grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića mjesecima stvara probleme stanarima zgrada u naselju Medaković, a samo dan prije incidenta (u subotu) su trgali klupe i prijetili jednom prolazniku koji ih je zamolio da to ne rade. On je slučaj odmah prijavio policiji koja je izašla na lice mjesta, porazgovarala sa skupinom koja je stvarala nered, ali ih nije legitimirala, kako tvrde stanari, jer su maloljetni.

Stanari su zabrinuti za svoju sigurnost, prije svega za sigurnost djece koja se druže u parku. Ispričali su kako skupina tinejdžera često boravi u parku i stvara buku, narušava javni red i mir, a djeca ih se boje. Kako su rekli za N1 Srbija, riječ je o mladićima i djevojkama u dobi između 15 i 17 godina, njih desetak.

FOTO Preko dva parking mjesta, na invalidsko ili pak nasred ceste: Evo kako se sve parkiraju Hrvati

Brat Vojina Mijatovića
1/20
Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pahor
16:50 27.05.2024.

Srbija svakoga dana sve vise napreduje.

Avatar bokolo
bokolo
22:15 27.05.2024.

Nasa "braca" uvjek ista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije