Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U BEOGRADU

Huligani pretukli preminulog brata potpredsjednika Vlade FBiH? Cure detalji, išao zaštititi sina kojeg su maltretirali

Prvi put u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini u Banja Luci obilježen Dan državnosti BiH
Dejan Rakita/PIXSELL
27.05.2024.
u 09:54

Mijatovićev sin jučer se požalio ocu da su ga u parku maltretirali mladići. Mijatović je zatim otišao do njih. Nakon kraće rasprave, mladići su ga navodno napali.

U nedjelju popodne u Beogradu je preminuo mlađi brat potpredsjednika srpske vlade i federalnog ministra Vojina Mijatovića. Naime, pokušao je zaštiti svog maloljetnog sina od skupine huligana koji su zatim nasrnuli na Mijatovićevog brata.

Telegraf.rs neslužbeno doznaje da su ga pretukla dvojica mladića koji su pobjegli i za kojima policija traga. Kako Telegraf.rs doznaje, Mijatovićev sin jučer se požalio ocu da su ga u parku maltretirali mladići. Mijatović je zatim otišao do njih. Nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli. On je u teškom stanju primljen u bolnicu, gdje je preminuo. Mediji u BiH prethodno su prenijeli da je Mijatović ubijen na Karaburbi, no bilo je riječ o drugom incidentu u kojem je nožem izboden stariji muškarac, javlja N1.rs. 

Nove informacije od 27. svibnja:

Muškarac Đ. M. (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu oko lopte, piše Blic.rs. Više državno odvjetništvo naložilo je obdukciju njegova tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je muškarac pao i udario glavom u beton, nakon čega je dobio epileptični napad. - U tijeku je utvrđivanje činjenica kako je nastupila smrt. Mora se izvršiti obdukcija. Sinoć oko 18-19 sati policija je primila dojavu da je došlo do tučnjave i uputila se na tu adresu u općini Voždovac, gdje je zatekla ozlijeđenu osobu.

Do sukoba je došlo, prema riječima supruge preminulog, nakon što su se njihova djeca žalila da dvojica koji su tukli preminulog muškarca ne žele vratiti loptu djeci. - Otac je izašao, bilo je komešanja, a kada je žena izašla, saznala je da se sukobio s dvojicom mladića. Prevezen je u Urgentni centar, gdje je preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje - kaže srpski ministar Ivica Dačić.

VEZANI ČLANCI:

Prema njegovim riječima, sigurno se ne radi o ubojstvu, ali se utvrđuje je li muškarac preminuo od posljedica sukoba. - Liječnici kažu da je bilo zdravstvenih problema, epileptični napad ili možda infarkt, ali to je sad pitanje. Najveći problem je što nema kamera i nema svjedoka da se utvrdi što se točno dogodilo - rekao je Dačić za TV "Blic". Naglasio je i da slučaj sigurno neće ostati neriješen, kao i da policija traga za sudionicima sukoba. 

FOTO Putinova 'Sotona' nanišanila je 14 meta: Ako dođe do nuklearnog rata, Rusija bi prvo gađala ove lokacije

Prvi put u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini u Banja Luci obilježen Dan državnosti BiH
1/29

Komentara 4

Avatar Castro
Castro
10:59 27.05.2024.

-1

Avatar Seurat
Seurat
10:52 27.05.2024.

Vlast ih je uzgajala za takve rabote. Izmaklo se.. ah, nema veze, bit će toga još. Zasluženo.

V0
Vlaskoulicanec4.0
14:06 27.05.2024.

Je, riješili buju kak i slučaj nestale djevojčice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije