Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu

Postavio kameru kako bi otkrio tko mu krade stvari iz ulaza, ali ovog lopova nije očekivao

krađa
Foto: Twitter
1/4
01.04.2019.
u 12:36

Redovito su mu nestajali otirači, krpe za brisanje i slične sitnice koje, mislio je Senthil, nitko ne bi ukrao

Indijac Senthil Nathan iz grada Chennaija nikako nije mogao shvatiti tko mu krade potpuno nevažne stvari ispred ulaznih vrata pa je odlučio postaviti nadzornu kameru.

Naime, redovito su mu nestajali otirači, krpe za brisanje i slične sitnice koje, mislio je Senthil, nitko ne bi ukrao, no ipak su bile na meti kradljivaca.

On i supruga živjeli su u stanu u prizemlju pa su ispred ulaznih vrata stana bila postavljena željezna vrata s rešetkama.

– Pomislili smo da je mačka koja je spavala redovito ispred naših vrata, no onda sam se pitao kako bi takva mala mačka mogla odvući otirač i to kroz rešetke od vrata – ispričao je on.

No, onda mu je prekipjelo i odlučio je postaviti kameru iznad ulaznih vrata stana. Nekoliko dana nakon postavljanja, ponovno je nestao otirač, a kada su supruga i on pogledali video, ostali su iznenađeni.

Na kameri su u 2.16 sati u noći ugledali psa koji im je očito cijelo vrijeme krao otirače.

Foto: Twitter

Senthil je ovo iskustvo podijelio na Twitteru gdje je njegova objava brzo postala hit.

Ključne riječi

Komentara 21

SX
sudbina x
13:30 27.03.2018.

Ovo je zaista bilo teško zaključiti...Što je još gore ovakva debilana završi u medijima..

Avatar grbadeva
grbadeva
14:15 27.03.2018.

Vau

DU
Deleted user
13:19 02.04.2019.

Ma sigurno sto puta sam pročitao članak - ovu renesansu novinarstva. Plediram da se to obvezno predaje na svim osnovnim i srednjim školama povezanim s novinarstvom i to pod obvezni predmet "Lubinska baština"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije