Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPIĆ

Poslodavac izvadio e-propusnice za svoje radnike u izolaciji

Ilustracija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
18.04.2020.
u 13:22

Iako je znao da je radnicima određena posebna mjera samoizolacije, lažnim prikazivanjem činjenica doveo je u zabludu nadležno tijelo koje je izdalo e-propusnice

Protiv vlasnika obrta iz Gospića podnesena je kaznena prijava jer je zatražio izdavanje e-propusnica za osobe pod mjerom samoizolacije, priopćeno je u subotu iz policije.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ovjeravanja neistinitog sadržaja.

Sumnjiči ga se da je 14. travnja 2020. godine kao vlasnik građevinskog obrta putem sustava e- propusnica zatražio izdavanje propusnice za trojicu djelatnika svog obrta, iako je znao da im je određena posebna mjera samoizolacije, te je lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu nadležno tijelo koje je izdalo e-propusnice.

>> VIDEO Božinović: Zahtjev za E-propusnice podnijelo i 28 osoba koje su COVID pozitivne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije