Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tri županije

Policija uhitila čak 13 osoba osumnjičenih za krijumčarenje ljudima

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
27.08.2019.
u 17:36

Prema neslužbenim informacijama riječ je o lancu koji je krijumčario migrante iz Bosne i Hercegovine preko Hrvatske do Slovenije

U tijeku je velika akcija USKOK-a u čak tri županije - Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Brodsko-posavskoj, a osumnjičeni se terete za zločinačko udruživanje radi krijumčarenja ljudi.

Privedeno je 13 osoba koje su povezane s organiziranjem ilegalnog prijelaza državne granice. Kako HRT neslužbeno doznaje, riječ je o lancu koji je od prosinca 2018. do kolovoza ove godine krijumčario migrante iz Bosne i Hercegovine preko Hrvatske do Slovenije. Za uslugu su naplaćivali od 100 do 1000 eura po osobi, a prema neslužbenim informacijama izveli su 100-tinjak takvih nezakonitih transfera te tako zaradili i do 60.000 eura.

Iz PU primorsko-goranske potvrđeno je da je u tijeku privođenje osumnjičenih na ispitivanje.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar niwrad
niwrad
18:49 27.08.2019.

Izdajničke EU vlasti odlučile otvoriti granice, a šverceri, NGO, islamisti i biznismeni profitiraju dok narod plaća - i sigurnosno, i alokacijom javnih resursa, i padom cijene rada. Treba tu političku gamad suditi i doživotno zatvoriti.

SR
sramitese
18:17 27.08.2019.

220 V je rjesenje..za vecinu problema..koji dolaze iz vani..a jedan pusti otok..za domace probleme..

DU
Deleted user
20:45 27.08.2019.

uhitili pa će ih pustiti da dalje rade u miru kao i onog iz zagreba koji je bio jako razvikan na kraju prošao bez kazne - bolje da ne plaćamo sudstvo to je samo trošak dok pravo i pravda ne dolaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije