Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljske razmirice

Policija privela trojicu jer su muškarca oteli i pretukli

tučnjava
VL
27.02.2012.
u 10:28

Neslužbeno doznajemo da su motiv napada nerazriješeni obiteljski odnosi

Našičanin (30), kojega su prije tri dana otela i pretukla trojica muškaraca s područja Novalje, teško je ozlijeđen. Trojac je prije pet dana u Novalji presreo i fizički napao 30-godišnjaka. Na silu su ga uvukli u kombi iz kojega su ga izbacili u drugoj ulici, javlja lička policija.

Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj Općoj bolnici. Policija je privela tri osobe u dobi od 21, 22 i 28 godina zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i protupravnog oduzimanja slobode. Bit će kazneno prijavljeni.

Neslužbeno doznajemo da su motiv napada nerazriješeni obiteljski odnosi.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni50
11:39 27.02.2012.

Neslužbeno doznajemo da su motiv napada nerazriješeni obiteljski odnosi; Ispravnoje, točnije nefikasno pravosuđe gdje ljudi moraju da ne polude sami da odrade pravdu jel je u hrvatskoj gotovo niko nikada niti može očekivati niti dobiti od pravosuđa RH. tek kadaada žrtve prorade onda su svi pametni i kao obično kriminalci lopovi pljačakaši ostaje da idalje rade za \" buduče slučajeve a žrtve postali nasilnici , se debelo kažnjavaju zatvaraju .. Stara demokratska balkanska praksa !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije