Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Policija prijavila Blankinog trenera Marinovića zbog prometne nesreće

bojan marinović (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
31.03.2011.
u 13:56

Policija za Marinovića traži novčanu kaznu i oduzimanje vozačke dozvole na šest mjeseci

Splitska policija podnijela je Prekršajnom sudu optužni prijedlog protiv 41-godišnjeg Bojana Marinovića, trenera Blanke Vlašić, za prometnu nesreću koja se prije mjesec dana dogodila na križanju Zrinjsko-Frankopanske i Gundulićeve ulice u Splitu.

- Optužni prijedlog podnesen je zbog nepoštivanja članka 59. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odnosno zbog prolaska kroz crveno, potvrdila je Željka Radošević, službenica za odnose s javnošću u PU splitsko-dalmatinskoj.

Policija za Bojana Marinovića traži minimalnu novčanu kaznu od 3 tisuće kuna i oduzimanje vozačke dozvole na šest mjeseci.

Prije mjesec dana on je svojim vozilom Mazda srušio 14-godišnju pješakinju koja je, srećom, zadobila samo lakše tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da su i pješakinja i Marinović prošli kroz crveno svjetlo.

Komentara 2

SB
sbb
14:35 31.03.2011.

Mucalo u nesreci ozlijedio dijete, a sad ovo... udarne vijesti.... Sve ovo samo da se trivializira ubojicu Radimira Cacica prije izbora.... Radimir izgleda ima duboke dzepove za potplacivanje novinara, a kad se tice placanje radnika onda, cini se, ima jeza u dzepu.

FE
Felicijen
15:17 31.03.2011.

Oboje su prošli kroz crveno? A da li bi bio kažnjen da su oboje prošli kroz zeleno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije