Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upravljao neregistriranim vozilom

Policija pretražila skuter muškarca koji je vozio pijan i bez dozvole: Pronašli su bombu

Ilustracija bomba
Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija
08.10.2021.
u 10:24

Zaustavili su ga jučer u Senju Policijski službenici Policijske postaje Senj te ustvrdili kako je imao 1,65 promila alkohola u krvi

Muškarac (32) iz Senja zaustavljen je jučer dok je upravljao neregistriranim skuterom, bez položenog vozačkog ispita za tu kategoriju vozila i pod utjecajem alkohola.

Zaustavili su ga u Senju Policijski službenici Policijske postaje Senj te ustvrdili kako je imao 1,65 promila alkohola u krvi. Uz to, pretragom skutera u prtljažnom prostoru pronađena je bomba koju je neovlašteno posjedovao. Kako je izvijestila PU ličko-senjska, riječ je o ručnoj bombi M-50 P3.

Uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta bomba je od njega privremeno oduzeta te će u zakonskom roku biti predan nadležnom pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Zbog počinjenih prekršaja, protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, navodi policija. 

VIDEO Mlada bankarica iz Škotske pala s balkona u Dubrovniku: “U komi je, u potpunom smo šoku”

Ključne riječi

Komentara 3

RS
rasta sev
12:19 10.10.2021.

Malo mi je ćudna formulacija "privremeno oduzeta bomba" znači li to da će istu vratiti kad se steknu uvjeti odnosno dok se otrijezni ili ipak nije samo privremeno oduzimanje.

ZL
Zlatnipijesak
15:38 08.10.2021.

A kakvo je to ovlasteno posjedovanje bombe? I sreca, bombu su mu samo privremeno oduzeli, budu mu je kasnije vratili, ipak je to samo privremeno oduzimanje.

DU
Deleted user
10:50 08.10.2021.

Branitelj na tajnom zadatku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije