Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET ZAVRŠIO U REMETINCU

Sumnjiče ga da je bacio bombu susjedu u dvorište

Foto: PU krapinsko-zagorska
1/4
09.09.2021.
u 13:43

Dubravko B. otprije je poznat policiji, a 2004. pucao je iz vatrenog oružja po kući u Sesvetama

Dubravko B.  (53) završio je u Remetincu jer ga se sumnjiči za općeopasnu radnju i nedopušteno držanje oružja. Kako je priopćila PU krapinsko-zagorska, sumnjiči ga se da je 22. kolovoza u 00.05  bacio bombu u dvorište obiteljske kuće 61-godišnjaka u Humu Stubičkom.

Što ga je na to motiviralo, nije poznato, a u eksploziji, srećom, nije bilo ozlijeđenih. No oštećeni su zidovi, prozori i unutrašnjost kuće 61-godišnjaka, ali i kuće 65-godišnjaka. "Bombaš" je nakon toga pobjegao, a policiji je trebalo desetak dana dok ga 7. rujna nije našla i uhitila u Donjoj Stubici.

Inače, Dubravko B. otprije je poznat policiji, a 2004. pucao je iz vatrenog oružja po kući u Sesvetama. Srećom, ni tada nikoga nije ozlijedio, a nakon što je njegov otac pozvao policiju, on im je zaprijetio pa naoružan pobjegao.

Nakon dva dana predao se u nazočnosti odvjetnika te je zbog prijetnji policajcima koji su došli na intervenciju i nedopuštenog držanja oružja bio kratko vrijeme u  istražnom zatvoru. 

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije