Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivao se u Obrovcu

Ulovili bjegunca iz šibenskog zatvora: Policija ga zaskočila kad se došao javiti obitelji

Novi detalji o bjeguncu Anti Vrkiću iz šibenskog zatvora
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Nestali.hr
20.02.2020.
u 11:00

Presudom Općinskog suda u Zadru Vrkić je osuđen je na četiri godine i četiri mjeseca zatvora zbog teške krađe, a slobode se dokopao preskočivši zid zatvora

Jutros oko 9:50 sati u Obrovcu je pronađen i uhićen 40-godišnjak, koji će biti priveden u šibenski zatvor iz kojega je pobjegao.

– Policijski službenici Policijske postaje Obrovac  jutros u 9.50 sati u Kruševu, u predjelu Vrkića Stana uhitili su 40-godišnjaka za kojim je bila raspisana potraga zbog bijega iz Zatvora u Šibeniku.Uhićeni 40-godišnjak pobjegao je iz Zatvora u Šibeniku 12. veljače, a tamo se nalazio na odsluženju kazne za kaznena djela teške krađe. Osuđenik se nalazi u prostorijama Policijske postaje Obrovac te će biti prepraćen u Zatvor u Šibeniku – izjavila je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Policija ga je, kako doznajemo, uhitila kada se došao javiti svojoj obitelji. Zaskočili su ga kod kuće nakon što su ga navodno prije nekoliko dana locirali na tom području.

Riječ je o Anti Vrkiću koji je iz šibenskog zatvora pobjegao 12. veljače, a o čijem je bijegu Večernji list prvi izvijestio.

Presudom Općinskog suda u Zadru Vrkić je osuđen je na četiri godine i četiri mjeseca zatvora zbog teške krađe, a slobode se dokopao preskočivši zid zatvora,

Kako su kazali ranije iz Ministarstva pravosuđa, Vrkić je kao zatvorenik bio zaposlen u zatvorskoj kuhinji, a prije nego što je pobjegao, poslali su ga da iznese kantu za smeće.

Zbog bijega su protiv šest službenika pravosudne policije pokrenuti stegovni postupci zbog propusta tijekom obavljanja poslova osiguranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije