Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE VRKIĆ

Ovaj čovjek pobjegao je iz šibenskog zatvora: Iznosio je smeće pa preskočio zid i udaljio se

Ante Vrkić
Foto: nestali.hr
13.02.2020.
u 15:55

Policija je na terenu...

Iz šibenskog zatvora u srijedu je pobjegao 40-godišnji Ante Vrkić. Zatvorenik je prema informacijama s kojima raspolaže Večernji list pobjegao preko zida, a u trenutku bijega bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava te bijele hlače, izvijestili su iz MUP-a

Kako saznajemo, Vrkić se iz šibenskog zatvora udaljio u nepoznatom smjeru, a nestanak se vodi u PU šibensko-kninskoj čiji su službenici na terenu i tragaju za bjeguncem.

Iako dežurni službenik u šibenskom zatvoru nije mogao ni potvrditi ni demantirati tu informaciju, na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO), objavljeno je da se traga za Antom Vrkićem koji je nestao s adrese Karla Vipauca 1 na kojoj se nalazi Zatvor u Šibeniku.

Vrkić je pobjegao jučer oko 18.10 sati, potvrđeno je za Večernji list u Ministarstvu pravosuđa, navodeći kako se utvrđuju okolnosti ovog događaja. Za sada je poznato da je priliku za bijeg iz zatvorskog kruga iskoristio kada je nosio smeće iz zatvorske kuhinje u kojoj je bio radno angažiran. Vrkić je bio u zatvoru zbog teške krađe. Presudom Općinskog suda u Zadru osuđen je na četiri godine i četiri mjeseca zatvora. Šibenski zatvor za njim je raspisao tjeralicu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

NE
nemanatrag
16:22 13.02.2020.

I....!?!? Nije jahtom nekoga ubio pa ga treba tražiti...

DU
Deleted user
21:39 13.02.2020.

nemojte ga traziti, jer ako političar ukrade milijune onda dobije mizernu kaznu. bolje ga pustite jer nije ništa veliko uradio.

NK
Najam krova
16:03 13.02.2020.

Zašto se to sve nama događa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije