Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIKVIDACIJE

Policija iznijela detalje o ubojstvima: U vozilu pored ceste pronađen je mrtav muškarac

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
30.01.2021.
u 15:34

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću, navode

Četvero mrtvih rezime su današnjih dogđanja u Vodicama i Šibenku, što je potvrdio MUP, a priopćenje donosimo u cijelosti. 

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

VIDEO>> Najbolji prijatelj ubijenog poduzetnika: Moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.”

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sargu123
16:36 30.01.2021.

Kršili samoizolaciju?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
15:49 30.01.2021.

"...muška osoba je izrašetana kod upravne zgrade Djela u Vodicama...."___Navodno se radi o jednom od vlasnika Djela (za imena pitaj Google)...

FM
fmica
23:56 30.01.2021.

sve je devastirano u ovoj državi,policajci nam izgledaju kao neki sirotani nemaju ni zimske jakne ni poštene puške...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije