Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija držala prosvjednike sve dok Kosor nije napustila Imotski

Zbog narušavanja javnog reda i mira lokalna policija privela je i podnijela optužni prijedlog protiv trojice članova 'Udruge mladih Imotski – JUMA.
25. listopada 2011. u 12:18 14 komentara 4 prikaza
kosor, makarska (1)
Foto: 24sata
Pogledajte galeriju 1/6

Zbog narušavanja javnog reda i mira imotska policija podnijela je optužni prijedlog protiv 24-godišnjeg Rajka D., člana Udruge mladih Imotski – JUMA. Naime, prije jučerašnjeg dolaska premijerke Jadranke Kosor u Imotski, članovi Udruge mladih postavili su svojevrsnu instalaciju, točnije donje rublje na pročelje zgrade nekadašnje zgrade duhanske stanice.

Kako su im komunalni redari instalaciju skinuli, prijavili su slučaj policiji koja je donje rublje pronašla u kontejneru. Nakon toga su članovi Udruge mladih na pročelje zgrade postavili transparent dugačak sedam do osam metara s natpisom "Vratite ukradeno".

Imotski vatrogasci brzo su ga uklonili kako se natpis ne bi "pogrešno protumačio", a mladi su skidanje popratili galamom i negodovanjem. Policija je privela tri osobe. Osim Rajka privedeni su 24-godišnji Mirko K. i 25-godišnji Ivo Ž. jer nisu kod sebe imali osobne iskaznice. Bit će kažnjeni za prekršaj.

Najzanimljivije od svega je da je kriminalistička obrada nad privedenim mladićima trajala upravo toliko koliko je premijerka boravila u Imotskom. Pušteni su oko 15 sati, a u policiji kažu da su mladići privedeni zbog ponašanja, a ne zbog transparenta.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
 • konoplja:

  Dovedite mi poštenog političara, ja ču vama dovesti nevinu kurvu!

 • chemica:

  Kada je Maršal Tito posjetio SAD, policija je pohapsila svu ustašku i četničku emigraciju i zadržala ih sve do njegovog odlaska. Hm. Ma da ova nije poludjela od vlasti pa sada misli da je Drug Tito? Već je neko vrijeme ... prikaži još! uvjerena da dobro vodi ovu zemlju pa korak do potpunog ludila više nije toliko velik.

 • Avatar Dinamo BBB
  Dinamo BBB:

  Tako je bando Jacina ! Vratite ukradeno ! Privedite i mene. Valjda je i ovo remečenje javnog reda i mira . Čekam !