Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA U PARKU

Policajac zaustavio muškarca koji je hodao bez maske, mnogi njegov potez smatraju pretjeranim

Policajac provjeravao kavu
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
18.10.2021.
u 10:39

Nakon što je policajac shvatio da se muškarac ne pretvara kako ne bi nosio masku, rekao mu je: "Uživajte u kavi"

Policajac iz Australije našao se na udaru kritika nakon što je muškarcu protresao šalicu s kavom kako bi se uvjerio da ima razloga hodati parkom bez maske. 

– Nemate ništa protiv da provjerim ima li čega unutra – upitao je policajac muškarca u Viktoriji gdje svi moraju nositi maske u javnosti osim ako konzumiraju hranu, bezalkoholna pića ili lijekove. 

Čovjek s kavom, koju je imao u šalici za van, iznenađen je predao svoje piće. Nakon što je policajac shvatio da se muškarac ne pretvara kako ne bi nosio masku, rekao mu je: "Uživajte u kavi." Potom se udaljio s kolegom. 

Policijski je službenik imao rukavice, no otvoreno je pitanje je li kontraproduktivno dirati tuđe stvari dok se pokušava spriječiti širenje koronavirusa. Također, mnogi su njegovu reakciju smatrali pretjeranom zbog toga što je muškarac bez maske šetao vani, piše Metro

– Ako smo zabrinuti zbog prijenosa na otvorenom, onda su briga trkači i biciklisti koji snažno dišu, a ne šetači – jedan je komentara na Twitteru gdje je video objavljen. 

 

Ključne riječi

Komentara 28

MI
Milas
11:40 18.10.2021.

Tam bi trebalo poslati nase antivaksere i sudionike festivala slobode. Kad se vrate obozavat ce nas Stozer i ljubit ce im - znate kaj.

PR
pravednik2
12:47 18.10.2021.

Što kaže za ovo Penelope iz CH- WC-a? Tko je kriv? Brüssel?

Avatar Maks:
Maks:
12:37 18.10.2021.

Australija ce prva od zapadnih zemalja pobjediti pandemiju, ubrzo imati normalan zivot. Tamo vlada razum, Nije to Balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije