Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Dovezli se na Jarun pa ženu u automobilu ubo nožem u vrat

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.06.2017.
u 11:06

Darko B. (70) sumnjiči se za pokušaj ubojstva supruge

Darko B. (70) sumnjiči se za pokušaj ubojstva supruge, a Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega je pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da je 25. lipnja oko 16.30 nožem napao svoju suprugu, ubovši je u vrat. Učinio je to u osobnom automobilu, nakon što su se dovezli na otok Trešnjevka na Jarunu. Kada je njegova supruga koja je vozila automobil, parkirala vozilo, Darko B. je izvadio nož te ju je napao i izbo bez ikakvog povoda.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je  istražni  zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije