Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

Pobjegao policiji pa ga našli mrtvog u nepristupačnoj šumi

policijski auto
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.02.2018.
u 10:36

Cijela priča s tragičnim završetkom počela je 8. veljače u 23.30 kada je policija na naplatnim kućicama u Lučicama kraj Delnica pokušala zaustaviti 22-godišnjaka

Mladić (22), koji je 8. veljače pobjegao policiji, nađen je mrtav na nepristupačnom šumskom terenu Lokve, priopćila je PU primorsko goranska.

Tijelo su našli pripadnici Specijalne policije koji su sudjelovali u potrazi, a kako je tijelo nađeno na izrazito nepristupačnom terenu, izvlačenje je trajalo satima. Nakon toga obavljen je očevid, a tijelo 22-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije te utvrđivanja vremena i uzroka smrti.

A cijela priča s tragičnim završetkom, kako je priopćila policija, počela je 8. veljače u 23.30 kada je policija na naplatnim kućicama u Lučicama kraj Delnica pokušala zaustaviti 22-godišnjaka. No on se oglušio na svjetlosne znakove da stane, te je produžio vožnju. Dovezao se do Špićunaka, gdje je ostavio vozilo u kojem je bilo troje putnika, dok je on nastavio dalje pješke. Policijska patrola uskoro je došla do vozila, našla mladićeve suputnike te ustanovila da njega nema.

U policiji kažu da su u više navrata obilazili to područje, no 22-godišnjak je nestao bez traga. Njegov nestanak prijavljen je sljedećeg dana nakon čega je organizirana potraga u kojoj su sudjelovali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Potraga je zbog maraka prekinuta 9. veljače, a nastavljena 10. veljače u jutarnjim satima. U potragu su bili uključeni i pripadnici Specijalne policije koji su tijelo nesretnog mladića i našli.

Što je bio razlog da je bježeći policiji pobjegao u smrt, trebalo bi se utvrditi istragom, odnosno razgovorima s njegovim prijateljima i rodbinom.

Komentara 8

NI
Nighty
12:20 11.02.2018.

Zanimljivo da se u riječkim novinama više ne nalaze podaci o smrtima zbog nesretnih slučajeva, npr o samoubojstvu na stadionu Kantrida nije bilo niti slova... a čovjek se ubio nakon dobivanja otkaza, što je danas sve češća hrvatska stvarnost ii sigurno nije nezanimljiva tema, pogotovo kada se radi o toliko poznatoj osobi iz istog kruga.

DU
Deleted user
16:51 11.02.2018.

Bijeg od u svojoj zemlji i od svojih ljudi ,nesto nestima

MO
morska
15:33 11.02.2018.

Cudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije