Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

HGSS-ovci spasili muškarca izgubljenog u Lonjskom polju

HGSS
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/3
30.11.2017.
u 12:02

Policija je dojavu dobila od samog muškarca u srijedu oko 14,30 sati koji je rekao da je na području Repušnice otišao u šetnju gdje je skrenuo sa staze i ušao u vodu te se više ne može orijentirati

36-godišnji muškarac spašen je sinoć na području Parka prirode Lonjsko polje, nakon što se izgubio prilikom šetnje.

Policija je dojavu dobila od samog muškarca u srijedu oko 14,30 sati koji je rekao da je na području Repušnice otišao u šetnju gdje je skrenuo sa staze i ušao u vodu te se više ne može orijentirati. U potragu za muškarcem krenuli su policijski službenici Policijske postaje Kutina s termovizijom, djelatnici Parka prirode Lonjsko polje i Hrvatskih šuma Kutina, mjesni lovci, a nešto kasnije im se pridružilo i 15 članova HGSS-a Stanica Novska. 

Oko 22 sata, četiri kilometra od Prijamnog centra Repušnica u predjelu zvanom „Čeperlin“, HGSS-ovci su pronašli 36-godišnjaka u lošem zdravstvenom stanju, koji je bio pothlađen u vodi iznad struka. Izvukli su ga na makadamski put i prevezli u Dom zdravlja Kutina gdje mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je otpušten na kućnu njegu.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Artukovic
12:47 30.11.2017.

Pa sto ga nisu pitali sto je radio u vodi u sred zime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije