Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri mjeseca je traže

Pronašli tijelo zamotano u tepih, radi li se o Isabelli (21)?

Isabella
Facebook
31.01.2018.
u 14:04

Potraga za mladom djevojkom traje tri mjeseca, a sada se čeka potvrda

Isabella Todorović (21) nestala je još 3. studenog u Zürichu. Od toga dana joj se gubi svaki trag. Poslala je majci Violeti poruku da će popiti piće s kolegicom i potom doći kući vlakom. Mobitel joj je otada isključen, a policija je pokrenula potragu za 21-godišnjakinjom.

Prošlog četvrtka u šumi kod Zezikona pronađen je tepih u kojem je bilo tijelo mlade djevojke. Još uvijek se čeka potvrda radi li se o Isabelli. Majka Violeta kroz suze je ispričala da je policija bila i uzela njezin DNK za analizu, piše Blick.

Potraga za Isabellom proširila se i na društvenim mrežama. Isabellu su zadnji put vidjeli u jednom baru u Zürichu, a s njom su bila dvojica muškaraca. 

"Postoji nada da je živa. Ako su ju pronašli u šumi zamotanu u tepih, sigurno je ubijena. Nije imala dečka. Kod kuće nije bilo svađa", ispričala je majka.

Komentara 2

Avatar Becky_Menges645
Becky_Menges645
14:38 31.01.2018.

Google sada plaća 100-200 dolara po satu za rad na mreži od kuće. . Vrlo sam sretan jer moram zaraditi mnogo novca kod kuće i primati 8647 dolara tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to biilo lako kad sam ga isprobala. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije