Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendiran

Fotografija pilota u ovom položaju napravila pravu pomutnju

19.08.2015., Kastela - Zrakoplov u zraku uoci slijetanja na pistu u Resniku.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
08.05.2017.
u 09:52

Životi 300 putnika bili su prepušteni u ruke mladog pripravnika kojemu je ovo bio "trening"

Putnici na letu iz Islamabada u Pakistanu prema Londonu nisu bili ni svjesni kakvom riziku su bili izloženi, piše dailymail.

Foto: Screenshot/reuters

Naime, kapetan Amir Akhtar Hashmi, ubrzo nakon što je poletio iz Pakistana, legao je na sjedalo i zaspao. Nije se budio sljedećih 2 sata i 30 minuta, a primijetio ga je jedan putnik.

On je pilota prijavio hostesi, a fotografija je napravila pravu pomutnju na internetu. 

– Putnik mi se požalio da se on i ostali putnici ne osjećaju sigurno zato što pilot spava u kabini – rekla je hostesa kojoj je putnik prijavio usnulog pilota. 

Pilot, koji je bio predsjednik vrlo utjecajne Udruge pilota pakistanske zrakoplovne kompanije, suspendiran je nakon što je završila istraga.

Inače, ovo nije prvi takav slučaj u kojem je pilot zaspao na letu, a zabilježeni su i slučajevi koji su za posljedice imali rušenja zrakoplova i smrtne slučajeve. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije