Budućnost je u peradi. Više ćemo je proizvoditi, više ćemo je jesti, a mogli bismo je više i plaćati iako će cijenom ostati najdostupnije meso. Ovakav je trend na globalnoj pozornici prisutan već nekoliko godina pa će perad činiti oko polovice (48 posto) globalnog rasta proizvodnje mesa do 2032. godine, predviđa Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) u svojem izvješću o hrani i poljoprivredi. U Hrvatskoj je lani prema svježim podacima Državnog zavoda za statistiku pala proizvodnja goveda, svinja, ovaca, koza, ali je proizvodnja peradi porasla za 1,5 posto, na 130,1 tisuću tona.
Budućnost hrane
Piletina će biti najpopularniji izbor za potrošače, na hrvatskom tržištu već se vodi velika bitka
U Hrvatskoj je lani pala proizvodnja goveda, svinja, ovaca, koza, ali je proizvodnja peradi porasla 1,5 posto, na 130,1 tisuću tona
Komentara 4
ŠS
Za ilustraciju piletine postave se kokoši nesilice!
N1
Stara koka dobra juha.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
nadam se da ce ovi zeleni fundametalisti propasti prije nego sve uniste. covjek je mesojed i treba jesti sve kao i do sada!