Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Pijan tukao cimera koji ga je u obrani porezao po vratu

07.07.2009.
u 21:11

U prenoćištu grada Zagreba u Heinzelovoj ulici danas je pola sata nakon ponoći došlo do sukoba četvorice muškaraca, pri čemu je jedan od njih lakše ozlijeđen.

Brinemo o 80 ljudi
Iz nepoznata je razloga A. A. (34) nakon dolaska u prenoćište u vidljivo alkoholiziranom stanju počeo provocirati trojicu svojih cimera u sobi. Jednoga od njih, M. J. (47), srušio je na pod s kreveta kada mu je ovaj rekao da prestane te ga udarao šakama po cijelom tijelu.

Podigao ga je s poda i nastavio tući. M. J. je iz džepa izvukao sklopivi nož te napadača porezao po vratu. Vozilom Hitne pomoći ozlijeđeni je prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a M. J. priveden je na kriminalističku obradu zbog pokušaja ubojstva

.- Od devedesetih godina nismo imali sukoba u prenoćištu u kojima je netko povlačio nož, a brinemo se o 80 ljudi, od kojih su neki izuzetno problematični. O incidentu je obaviješten socijalni radnik našeg ozlijeđenog korisnika te smo zatražili da mu se pronađe novi smještaj - kazao je danas ravnatelj prenoćišta Milivoj Prugovečki.

Neslužbeno doznajemo da je A. A. otprije poznat policiji zbog posjedovanja droge, prijevare i krivotvorenja.

U Hrvatsku se doselio s obitelji za vrijeme rata iz Vojvodine. Navodno je ovisnik o drogi, a švicarske vlasti zabranile su mu na osam godina ulazak u tu zemlju zbog problema s policijom.

Stigao iz bolnice
U prenoćištu je A. A. od 12. lipnja. Došao je iz bolnice na štakama, a dosad se ni s kim nije fizički sukobljavao. Budući da je fizički napao jednog od štićenika, što se smatra grubim prekršajem, socijalni radnik morat će mu pronaći novi smještaj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije