Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed

PETINI aktivisti izroštiljali psa i poručili: 'Ako ne biste pojeli psa, zašto jedete janje?'

pas
Foto: A3609/DPA/PIXSELL
24.01.2019.
u 16:50

Veganski prosvjednici organizirali su prosvjed protiv jedenja mesa čiji prizori definitivno nisu za one slabijeg želudca

Veganski prosvjednici organizirali su prosvjed protiv jedenja mesa čiji prizori definitivno nisu za one slabijeg želudca. Naime, ispred jednog trgovačkog centra u Sidneyu, izložili su izroštiljanog psa uz poruku: 'Ako ne biste pojeli psa, zašto jedete janje?'

Čin je izveden u Pitt Street Mallu u središtu Sydneya zbog toga što milijuni građana pripremaju veliki roštilj kako bi u subotu proslavili godišnjicu Australije. Peta se nada da će ljudi razmisliti o tome što kuhaju ove godine za spomenutu manifestaciju, prenosi Metro.

-Kao ljudi, instinktivno osjećamo suosjećanje prema životinjama, ali naučeni smo da je u redu pojesti neke od njih, bez razmišljanja o tome tko su kao pojedinci- kazala je Peta.

No, neki su se užasnuli prosvjedom, tvrdeći da se učenici za vrijeme školskog odmora nalaze upravo u ovom trgovačkom centru, te da su se prestravili kada su vidjeli mrtvu životinju. 
 

Ključne riječi

Komentara 31

AR
Armagedon
17:17 24.01.2019.

Nisu normalni, tko je psa roštiljao da mi je znati, kinezima su sline išle, oni jedu pse, stoga im je ovo jadna poruka bolesnici jedni..... svi sisavci su jestivi , naravno da se može jesti i meso pasa /kineti vole/ a i mačaka /talijane zovu manjagati, tj. da jedu mačke/ i koja im je ovo poruka - nikakva...... ! Neka oni pasu travu, a nas puste da jedemo što čovječji rod jede tisućama godina..... !

AI
airbender
18:42 24.01.2019.

meso mesozdera je gorko i kiselo, skoro ne jestivo, zato se pas ne jede. zato fino ovcu rotirati na raznju, a peseku baciti kosti i ne poglodati ih do kraja, ostaviti malo za pesonju. petini aktivisti, vi ste monstrumi...

VO
vorda400
17:38 24.01.2019.

Kad bi bio dobro mariniran pojeo bi i psa i susjedu koja ga šeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije