Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planirali napad

Pet ruskih terorista uhićeno u Francuskoj

francuska policija
Foto: ilustracija
20.01.2015.
u 14:52

Policija je priopćila da je pretragom njihovih kuća i stanova pronašla određene ''predmete'', ali nije precizirala konkretno koje

Francuske vlasti privele su jučer na jugu zemlje petoricu Rusa koje sumnjiče za planiranje terorističkog napada. Uhićeni su iz regije Kavkaz, javlja Sky News, a zadržani su u Beziersu, 40 kilometara južno od Montpelliera.

Policija je priopćila da je pretragom njihovih kuća i stanova pronašla određene predmete, ali nije precizirala konkretno koje. Mediji podsjećaju da je Francuska nakon napada na satirički list Charlie Hebdo u Parizu i talačkih kriza u kojima je poginulo ukupno 17 osoba, pooštrila kontrole i sigurnost. Međutim, nije poznato jesu li ova uhićenja povezana s tim incidentima.

>>Karikature su bile provokacija, a teroristički napad u Parizu izopačeni fundamentalizam

>>Napadači na Charlie Hebdo pokopani u neoznačenim grobovima
 

Komentara 21

MO
mojski5
17:29 20.01.2015.

sada ako nejie zapadno, sve je teroristicko...to kazu svi, iz zapada koji rade za cionizam...ali ne bas svi, ima i onih koji znaju sto cionizam planira i da "uhvatite lopova" vicu kriminalci

TA
takitako
17:35 20.01.2015.

genocidni zapad, uhvatio ruske teroriste, ako bas ce se obradovati cionisti

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:52 20.01.2015.

Hvala našem Večernjaku i njegovin istraživačkim novinarima, jer bez njih ne bismo znali kako je satrap Putin poslao u Francusku ruske teroriste. Takvi tekstovi su mogući samo u našem glavnom mainstream mediju, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije