Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tajnosti

Napadači na Charlie Hebdo pokopani u neoznačenim grobovima

teroristi
Foto: Reuters/PIXSELL
18.01.2015.
u 13:08

Braća teroristi pokopani su u tajnosti kako bi se spriječilo da njihovi grobovi postanu mjesto odavanja počasti islamisti

Cherif Kouachi, jedan od napadača na redakciju francuskog satiričkog lista Charlie Hebdo, sinoć je u tajnosti pokopan u anonimnog grobu, javlja BBC. Kouachi je pokopan u Gennevilliersu, predgrađu Pariza u neoznačenom grobu.

Njegov brat Said i suučesnik u napadu u petak je pokopan u Reimsu, također u neoznačenom grobu. Braća teroristi pokopani su u tajnosti kako bi se spriječilo da njihovi grobovi postanu mjesto odavanja počasti islamistima.

 - Pokop je održan u 23,45 sati. Njegova supruga nije željela prisustvovati pogrebu. Nije bilo nikoga, istaknula je gradska uprava Reimsa.

>> Krvavi prosvjedi protiv lista Charlie Hebdo

Komentara 11

TA
takitako
13:52 18.01.2015.

koliko samo arapa i vijetnameza pubija kauboj, sireci "demokratiju" ja nikako nisam "charlie" i ne zelim biti

MR
mrkoje
13:59 18.01.2015.

pitam se sta ce charlie reci pred Boga, !?..on niti vjeruju u Boga zar ne?

MO
mojski5
14:02 18.01.2015.

mrkoje @ reci ce "mi nismo charlie, samo smo se salili"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije