Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ STRAHA

Peračica prozora u Beogradu šokirala sugrađane: 'Ja ovo ne bih napravio za milijun eura'

Ksenija/Twitter
20.06.2023.
u 08:55

Prepirka se pokrenula oko toga je li žena prisiljena na ovakve zadatke od strane bešćutnih vlasnika zgrade, ili se pak radi o ovisnici o adrenalinu

Neobičan prizor zabilježen je u Beogradu na vodi, četvrti u srpskom glavnom gradu. Jučer je na društvenim mrežama podijeljen video žene koja pere prozore na zgradi.

Možda ne biste pomislili da je riječ o nečemu vrijednom pažnje, no gospođa čisti 10-ak katova iznad tla i to bez ikakve zaštitne opreme!

Dok jednom rukom polira vanjsku stranu velikog prozora, drugom se pridržava za konstrukciju pri čemu izgleda uhodano i staloženo, no reakcije interneta sve su samo ne smirene.

Prepirka se pokrenula oko toga je li žena prisiljena na ovakve zadatke od strane bešćutnih vlasnika zgrade, ili se pak radi o ovisnici o adrenalinu koja ovako dobiva svoju dozu. "Ja se ne bih popeo niti da mi daju milijun eura" odrješito je komentirao jedan korisnik.

"Sad će oči naše u obraćanju naciji objasniti kako u Americi gine jedan perač prozora na svakih deset sekundi. A gle ovi naši. Još se drže dobro. Naši su perači bolji nego američki" našalio se drugi, dok su brojni isticali činjenicu da postoje magnetne spužve koje peru obje strane stakla istovremeno, valjda u nadi da će avanturistički nastrojena peračica prijeći na tu soluciju.

VIDEO Zastrašujuća snimka iz Beograda: Žena pere prozore na 10. katu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:01 20.06.2023.

Ja ovo ne bih radio ni za milijardu bezvrednih srpskih dinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije