Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEFORMALNO I PRIJATELJSKI

Pahor pozvao J. Kosor u Sloveniju

kosor-pahor
AFP
04.01.2010.
u 15:36

Hrvatsku premijerku Jadranku Kosor slovenski je kolega Borut Pahor u telefonskom razgovoru pozvao u neformalni posjet Kranjskoj Gori idući tjedan.

LJUBLJANA - Sasvim je moguće da hrvatska premijerka Jadranka Kosor neformalno i prijateljski idući tjedan posjeti Sloveniju, kazao je jučer slovenski premijer Borut Pahor dodavši da je s hrvatskom kolegicom prije nekoliko dana razgovarao telefonom.

- S hrvatskom premijerkom želim imati stvaralačku suradnju i ako poziv prihvati, u tom svjetlu vidim njezin eventualni posjet Sloveniji, a u svakom je slučaju pozvana da dođe u Kranjsku Goru - kazao je Pahor.

Komentara 20

DE
deželan
20:08 12.01.2010.

Dragi Hrvatje, posodite nam ga. Kosorjevo za kak teden, da nam počisti zaprisežene politike ki se imajo za rešitelja naroda a kaj ko so še vedno na stari metodi zdravljenja...spuščanju krvi. lp

DU
Deleted user
15:52 04.01.2010.

Ojhaa..moze i nesto u stilu...ucvrscivanje relacije...

AS
as55
18:07 07.01.2010.

Alaj pojedinci baljezgaju na ovome forumu gledajuc ni jedan predstavnik vlade im ne valja da mi je znati kakvi bi oni bili jos veci lopovi nego svi ovi do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije