Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi uspio?

Ovakvo nešto još niste vidjeli! Pizzerija postavila ludi gastro izazov, tko uspije može zaraditi 1000 eura

pizza ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
06.03.2024.
u 20:16

U sat vremena pojedite pizzu od metra i osvajate tisuću eura.

Mnogobrojno puta u životu našli smo se u situaciji da smo toliko gladni da bi bili spremni pojesti pizzu od jednog metra. No nikad vjerojatno o realizaciji nismo ni razmišljali, a kamo li to i ostvarili. Tko zna koliko bi nas bilo spremno prihvatiti taj izazov. Dok je za mnoge pojesti i običnu veliku pizzu priličan posao, netko bi se odvažio i pokušao pojesti i onu od metra. Upravo za te odvažne karlovačka pizzerija Mona Lisa u Radićevoj ulici pripremila je jedan zanimljiv gastro izazov za koji još nudi i nagradu

Na svojim društvenim mrežama karlovačka pizzeria objavila je izazov svojim gostima u kojem nudi tisuću eura ako uspiju pojesti pizzu od metra u samo sat vremena. Zvuči ludo no ima onih koji su se bez problema već odvažili, a kako doznajemo, još nitko nije uspio.


Prema objavi karlovačke pizzerije šest natjecatelja odvažilo se na izazov, međutim nitko nije uspio pojesti pizzu od metra u sat vremena. Komentari ispod fotogalerije upućuju kako bi se malotko upustio u ovaj gastro izazov: “Ako nije uspio ovaj bucko u bijeloj majici nemojte onda džaba dalje pokušavat“, „Nema teorije, pa to kad zgužvaš i smotaš u loptu je 4 puta volumenom veće od želuca“. 

Izazov je i dalje otvoren, pizzerija Mona lisa još očekuje svog pobjednika i dobitnika nagrade.

Ključne riječi

Komentara 1

AK
Aka
04:58 07.03.2024.

Takve ponude su u stvari poticaj na samoubojstvo i trebalo bi ih zabraniti. Ljudima može ozbiljno pozliti od ovakvih extremnih prejedanja, mogu se ugušiti i umrijeti. Da je neka pizerija dobra ne bi joj trebala ovakva reklama, to je bar jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije