Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor je pred nosom

Ova fotografija izludila je mnoge: Možete li pronaći mačku među drvima?

Mačka na drvima
Foto: Reddit
1/3
02.08.2016.
u 08:55

Mnogi korisnici Reddita pomislili su da na fotografiji uopće nema mačke. No, ona se vrlo jasno vidi. Možete li je pronaći?

Nova fotografija sa zanimljivim detaljem proširila se internetom. Ovog puta riječ je o mački koja leži na drvima. Jedini problem jest što je mačka iste boje kao drva pa ju je teško uočiti.

– Jednom kad je nađete, izgledat će kao potpuno drukčija fotografija – jedan je od komentara. – Znao sam da će jednom, kad je vidim, biti ''ne mogu vjerovati da je nisam vidio''. I sad ne mogu vjerovati da je nisam vidio – napisao je drugi korisnik Reddita.

Vlasnici mačaka znaju da se njihovi ljubimci često skrivaju na neočekivanim mjestima, a kada ih tražite, katkada i ne primijetite da su točno ispred vas. Vidite li mačku na ovoj fotografiji?

Foto: Reddit

>> Ova fotografija se proširila internetom, ali ne zbog zgodnih djevojaka

>> Jeste li sigurni da dobro vidite to što gledate na ovoj fotografiji?

>> Možete li pogoditi što 'ne štima' na ovoj fotki djevojke u zavodljivoj pozi?

Komentara 5

AO
admini_obrišite_si_mami
09:01 02.08.2016.

nemrem jer sam, evo, izluđen kao i mnogi. predobra i iznimno originalna fora. nisam do sada opće viđal te super fore koje su zapalile, izludile i srušile internet.

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:19 02.08.2016.

Kakva drva, ja vidim samo mačke ?!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:53 02.08.2016.

Eci,peci,pec...,a novina i zabave?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije