Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA I POLICIJA

Otkriveno zašto je evakuirana osnovna škola kod Koprivnice: 'Razlog je dječji nestašluk'

Evakuiran zagrebački Avenue Mall zbog još jedne dojave o eksplozivnoj napravi
Fran Rubil/PIXSELL
22.12.2023.
u 12:03

Učenici su se žalili na neugodan miris, zbog čega su u školu dojurili lokalni vatrogasci i policija.

Učenici osnovne škole "Fran Koncelak" u Drnju, mjestu u blizini Koprivnice, u petak ujutro evakuirani su zbog sumnje da je došlo do istjecanja plina iz instalacija, no pokazalo se da je jedan od učenika aktivirao napravu sličnu suzavcu.

Učenici su se žalili na neugodan miris, zbog čega su u školu dojurili lokalni vatrogasci i policija, rekao je Hini načelnik općine Drnje Petar Dombaj.

Na kraju se pokazalo da nije bilo isticanja plina, nego je jedan od učenika aktivirao napravu sličnu suzavcu. Drugim riječima, dječji nestašluk bio je razlog brze evakuacije. - Posljedica toga jest da su praznici učenicima počeli nekoliko sati ranije od predviđenog, a ravnateljica škole imala je nešto više posla - kaže Dombaj.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija istražuje objavu ubojice iz Praga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije