Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurolutrija

Osvojio jackpot od 81 milijun eura i ušao na listu najbogatijih

\'LONDON - FEBRUARY 12:  A woman fills out her ticket for the Euromillions first draw, February 12, 2004 in central London, England. The first draw of the new Euromillions lottery game will take place
Arhiva VL
29.05.2013.
u 10:10

Najveći dobitak od 190 milijuna eura osvojen je prošle godine u kolovozu i otišao je u Španjolsku

Sretnik iz Britanije osvojio je jackpot od čak 81 milijun eura na lotu EuroMillions. To je šesti najveći dobitak u Britaniji, prenose tamošnji mediji.

Izvučeni brojevi 34, 38, 13, 08, 26 i dodatni brojevi 03 i 11 donijeli su nevjerojatan novčani iznos zasad nepoznatom dobitniku, koji je upravo postao 908. najbogatija osoba u Velikoj Britaniji.

– Dali smo i ostatku Europe priliku da ove godine osvoji veliki dobitak, ali sreća je bila naklonjena Britaniji još jednom – rekao je glasnogovornik nacionalne lutrije.

Loto EuroMillions pokrenule su 2004. godine nacionalne lutrije Velike Britanije, Španjolske i Francuske, a danas je u toj udruzi devet europskih zemalja u kojima se može odigrati ta igra na sreću. Od osvojenih šest jackpotova u 2012. godini pet u nizu završilo je u Velikoj Britaniji. Najveći dobitak od 190 milijuna eura osvojen je prošle godine u kolovozu i otišao je u Španjolsku.

>>Britanac osvojio 148,6 milijuna funti na lutriji EuroMillions

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije