Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO PRIPADAO SKUPOJ JURILICI

Osvanuo oglas za dio uništenog Paganija: Prodaje se za 2 milijuna kuna ili apartman na Jadranu

Pagani
Foto: Čitatelj
1/5
03.09.2022.
u 13:52

Pagani je znatno oštećen u sudaru, a ostao je i bez zadnjeg lijevog kotača koji se nedugo nakon sudara pojavio na Facebook Marketplaceu

Zanimljiv oglas pojavio se na internetu nakon jučerašnje prometne nesreće u kojoj su sudjelovali skupocjeni Pagani i Ford Fiesta. Pagani je znatno oštećen u sudaru, a ostao je i bez zadnjeg lijevog kotača koji se nedugo nakon sudara pojavio na Facebook Marketplaceu. 

Kotač, za kojeg je navedeno da je rabljen, ali kao nov, prodaje se za 2 milijuna kuna.

Foto: Screenshot/Facebook

- Mijenjam za apartman na Jadranu - objavio je prodavač kao drugu opciju. Ipak, ne može se sa sigurnošću znati da je riječ o kotaču s jučer uništenog Paganija. 

Nesreća se, podsjetimo, dogodila u petak oko 17.10 sati u zagrebačkim Mlinovima. Prema informacijama policije, nitko nije ozlijeđen, a nastala je samo materijalna šteta. 

VIDEO Nije sve išlo glatko: Vučna služba dignula oštećenu skupocjenu jurilicu

Situacija podsjeća na onu iz travnja 2021. godine kada se osmorica prijatelja domogla kotača koji je otpao s vozila na WRC Croatia Rallyju. Guma i felga tada su bili neupotrebljivi pa su mladići kotač, na njihovo oduševljenje, mogli zadržati za uspomenu. 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:04 03.09.2022.

Šta je to "jurilica" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije