Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Osječki dom zdravlja osigurao pelene i hranu za malu Zvjezdanu

dom zdravlja Osijek
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
12.07.2013.
u 14:51

Inicijativu su nazvali “Pomozimo maloj Zvjezdani”, a ravnatelj Miroslav Sikora pozvao je i ostale institucije da se uključe.

Osječki Dom zdravlja, pred čijim je ulazom pronađena mala Zvjezdana, za prvu godinu dana njezina života osigurao je hranu, pelene... Inicijativu su nazvali “Pomozimo maloj Zvjezdani”, a ravnatelj Miroslav Sikora pozvao je i ostale institucije da se uključe.

– Nije uobičajeno da se u ovakve akcije uključuju institucije, ali osjećamo ljudsku i moralnu obavezu s jedne strane te stručnu, odnosno liječničku s druge da se uključimo u akciju. Pozivam, također, da se majka ne osuđuje. S jedne strane ovaj je događaj tužan, no s druge je dobro da nas je majka prepoznala i ostavila dijete pred vratima Doma zdravlja – dodao je.

Izvidjet će i tehničke mogućnosti oko otvaranja žiroračuna. Sve što se bude događalo u svezi s akcijom “Pomozimo maloj Zvjezdani” objavit će se i na službenim stranicama Doma zdravlja Osijek. Pronađenu djevojčicu jučer je na Pedijatriji obišao i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, ali novinarima, iako su bili pozvani, posjet nije bio omogućen.

>>Osječki dom zdravlja pomaže maloj Zvjezdani

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije