Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Orešković će podržati Panenića za župana, Most zbija redove

Andrej Plenković Tihomir Orešković
Marko Lukunić/PIXSELL
11.05.2017.
u 15:52

Svojim povratkom Orešković staje uz Most, a Panenić u kampanji fokus stavlja na gospodarstvo

Bivši premijer Tihomir Orešković podržat će Tomislava Panenića vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima, piše 24 sata

Njih dvojica najavila su zajedničku konferenciju za medije u petak u 13 sati u hotelu Lav u Vukovaru.

Svojim povratkom Orešković staje uz Most, a Božo Petrov i Nikola Grmoja pokazuju da se neće predati bez ispaljenog metka kao što se smatralo u nekim HDZ-ovim redovima.

- Razlog zašto sam se kandidirao mislim da je svakome jasan. Živimo u županiji koja tone zajedno sa svojim kapetanom. Ovakav način funkcioniranja županije ne može opstati. Da bismo spasili ono što se spasiti može, potrebne su promjene. I to velike promjene.

Dolazim iz gospodarstva i razvoj gospodarstva bit će mi prioritet. Gospodarstvo je ključ tog spasa - rekao je za Glas Slavonije bivši ministar gospodarstva iz redova Mosta.

Komentara 34

Avatar Retardo
Retardo
16:03 11.05.2017.

Panenić, skladištar koji je dobio otkaz zbog krađe stiropora, je gospodarstvenik koji dolazi iz gospodarstva? Što je onda Grmoja, vojskovođa?

Avatar tonci123
tonci123
16:59 11.05.2017.

Ah... jadni mi.... A taman nam Hrvatska počela napredovati.... Počela se oporavljati.... Sad kad ovi iz Mosta navale.... ajme majko.....

DU
Deleted user
23:18 11.05.2017.

Psihijatar i pacijenti je nova snaga hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije