Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo

Opljačkana poslovnica OTP banke u Šibeniku, policija traga za naoružanim pljačkašem

Šibenik: Opljačkana poslovnica OTP banke na Trgu Dražena Petrovća
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
17.12.2021.
u 22:44

Iz banke je otuđena zasad nepoznata količina novca.

Poslovnica OTP banke na Trgu Dražena Petrovića u Šibeniku opljačkana je u petak nešto prije 19 sati, a prema prvim informacijama riječ je o jednom naoružanom počinitelju koji je još uvijek u bijegu.

Glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić potvrdio je da se dogodilo razbojništvo, a iz banke je otuđena zasad nepoznata količina novca.

"Policijski službenici su na terenu, počinitelj je nepoznat. Nakon očevida, znat ćemo više detalja", rekao je Pavić.

17.12.2021., Sibenik - Naoruzani pljackas izvrsio je razbojnistvo, opljackao je OTP banku na Trgu Drazena Petrovica i pobjegao. Otudjen je nopoznati iznos. Policija je blokirala sve pristupne puteve prema trgu i radi ocevid.
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentara 1

DU
Dubravazg
23:16 17.12.2021.

Vratili lovu vlasniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije