Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitili vozača

Gdje mu je bila pamet? Autom vozio kalelargom do katedrale pa se spustio stubama

Foto: ŠibenikIN/Facebook
06.12.2021.
u 12:07

Vozač je uhićen i zbog počinjenja više prekršaja te uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku

Prošle srijede 65-godišnji vozač u Šibeniku uhićen je i zadržan najmanje 15 dana nakon što se provozao po centru Šibenika i time počinio čitav niz prekršaja. 

Muškarac se u društvu s još nekoliko osoba vozio Citroenom kalelargom do katedrale, a u jednom trenutku spustio se i stubama, prenosi ŠibenikIN koji je u posjedu i snimke incidenta.

– Upravljajući osobnim automobilom Citroen šibenskih registarskih oznaka u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, kretao trgom Poljana, zatim Ulicom kralja Tomislava te se pokraj katedrale sv. Jakova spustio preko stuba i izašao na cestu – priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Vozač je uhićen i zbog počinjenja više prekršaja te uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar brons
brons
13:32 06.12.2021.

Ak nekaj napišem blokirat cete me tri dana

DU
Deleted user
13:23 06.12.2021.

Kalelarga je samo jedna i jedina i nije u Šibeniku !

SV
Sveznadar
15:18 06.12.2021.

Ovo triba opatrnit dobro po žepu, napr 20 iljad Kun. Bez prava žalbe i otezanja, jer ni ploče u kali se nemaju kome žalit što su ruvinane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije