Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doneseno rješenje

Odbačena Daruvarčeva prijava protiv 24-godišnjeg mladića

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
18.04.2019.
u 13:30

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru danas je izvijestilo kako je nakon provedenih izvida, a s obzirom na sve utvrđene činjenice tijekom kriminalističkog istraživanja, donijelo rješenje o odbačaju kaznene prijave

Desetak dana nakon što je Darko Kovačević Daruvarac pušten iz istražnog zatvora u Zadru, odbačena je njegova prijava protiv 24-godišnjaka s kojim se sukobio u jednom zadarskom kafiću.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru danas je izvijestilo kako je nakon provedenih izvida, a s obzirom na sve utvrđene činjenice tijekom kriminalističkog istraživanja, donijelo rješenje o odbačaju kaznene prijave.

Mladić je bio prijavljen zbog prijetnje, lažnog prijavljivanja i teške tjelesne ozljede u pokušaju nakon što je sam prijavio Daruvarca.

Daruvarcu je bilo određeno 30 dana istražnog zatvora, ali je pušten 5. travnja nakon što je mladić povukao prijavu protiv njega.

Daruvarac je, podsjetimo, u siječnju osuđen na pet godina zatvora zbog lanjskog premlaćivanja djevojke.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
17:20 18.04.2019.

Tu marvu triba otrovat.

KO
komar64
09:46 19.04.2019.

Zar taj nije iza rešetaka s brnjicom na glavi, bijelom košuljom i svezanim rukama i nogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije