Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO I NA ŠTO ĆE POTROŠITI

Odao tajnu: Prije deset godina osvojio je 2 milijuna kuna, a sad mu se opet osmjehnula sreća

Loto
Foto: Promo
1/2
29.09.2020.
u 15:41

- Provjeravao sam više puta na teletext stranicama i svaki put pomislio da nešto krivo vidim - rekao je igrač koji je prvi put osvojio ovako veliki dobitak te dodao da planira i dalje igrati, a dobitak će mu dobro doći za kupnju automobila.

Rujan se pokazao itekako sretnim za igrače Lutrije, a dva Jokera i dva dobitka 6+1, donijela su igračima više od 3,6 milijuna kuna. U dva dana podignuta su čak tri dobitka,  javljaju iz Hrvatske lutrije.

- Odmah ću vam reći da sam ja već osvojio, doduše prije desetak godina, ali još uvijek se pamti - rekao je igrač koji je ovog mjeseca osvojio dobitak 6+1 od 400.000 kuna dok je 2009. godine na Bingu osvojio dobitak od 2 milijuna kuna.

- Volim se igrati, a usput sam uvijek i vjerovao u mogućnost osvajanja, rekao je sretnik te dodao kako uvijek igra iste brojeve, ali ne uplaćuje na istom mjestu, a s igrom planira nastaviti i dalje.

- Nemam velikih planova s ovim dobitkom i podijelit ću ga djeci, a svim ostalim igračima samo želim poručiti: igrajte i nadajte se. Ja ću i dalje igrati i nadati se da će me igra dovesti kod vas i treći put - rekao je sretni igrač.

Jučerašnji kišni dan nije spriječio još jednog dobitnika 6+1 dobitka koji je 75. kolu Lota 7, kada je osvojen i Joker, osvojio 425.721,24 kuna. Listiće uplaćuje na istom prodajnom mjestu i isključivo igra Loto 7, a za ovaj dobitak saznao je prilikom uplate za novo kolo.

- Ni sam ne znam jesam li vjerovao ili nisam vjerovao da ću osvojiti veći dobitak, no ono u što sam siguran je da ću nastaviti s igrom i dalje. Poručujem usput i drugim igračima da budu ustrajni - rekao je igrač koji je priznao i suze radosnice, a za dobitak kaže kako je usmjeren samo za jednu stvar – renoviranje kuće.

Istog dana na blagajnu je stigao i dobitnik Jokera iz istog kola kojem je ova igra donijela dobitak od 500.000 kuna.

- Provjeravao sam više puta na teletext stranicama i svaki put pomislio da nešto krivo vidim - rekao je igrač koji je prvi put osvojio ovako veliki dobitak te dodao da planira i dalje igrati, a dobitak će mu dobro doći za kupnju automobila.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
hazo
07:16 30.09.2020.

Samo trpajte na loto, isti k ko kladionica. Kaj ne vele kolko je ovisnih kod nas na 100.000 ljudi. Cifra bi bila največa u europi, jedino nas geđani možda preskoče. Samo podržavajte ovu reklamu za igre na sreču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije