Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gađanje golubova

Od braće Antona i Nedeljka Vidovića boljih nije bilo

Tribalj lovci (1)
Foto: Anton Ficko / VLM
1/4
07.07.2013.
u 19:44

Tradicionalnim natjecanjem u gađanju glinenih golubova su se u obilježavanje Dana mjesta i blagdana tribaljske župe Pohođenja blažene djevice Marije Elizabeti uključili i tamošnji lovci.

TRIBALJ - Tradicionalnim natjecanjem u gađanju glinenih golubova su se u obilježavanje Dana mjesta i blagdana tribaljske župe Pohođenja blažene djevice Marije Elizabeti uključili i tamošnji lovci, članovi lovačke udruge Medviđak iz Triblja - Drivenika. Od 21 natjecatelja najuspješnijim se pokazao Anton Vidović, drugo je mjesto osvojio njegov stariji brat Nedeljko, a treće jedan od najstarijih, ali i najboljih strijelaca Mate Bruketa.

Osim njih, glinene su golubove gađali i Slavko Miklić, Vedran Pavlić, Željko Baričević, Željko Hreljac, Vlado Matić, Anton Špiljar, Mate Brnčić, Ivan Ružić, Bojan Ružić, Andre Belobrajić, Ivan Justić, Zlatan Barac, Radivoj Brnčić, Boris Bruketa, Branko Kuzmić, Zvonko Kuzmić, Ivo Zgombić i Robert Ropac. Podjela pehara prvoplasiranoj trojki bila je prigoda da se i Zlatanu Barcu, te Željku Hreljcu uruče ordeni 3. reda za zasluge u lovu Hrvatskog lovačkog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije