Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riješen slučaj

Obrat nakon 18 dana istrage: Dinu (20) ranio poznanik s dosjeom

solin
Ivo Čagalj/PIXSELL
20.04.2010.
u 17:01

Splitska policija je nakon 18 dana utvrdila sve okolnosti ranjavanja 20-godišnjeg Dine.

Splitska je policija nakon 18 dana konačno utvrdila sve okolnosti ranjavanja 20-godišnjeg Dine Bana. Naime, mladića je 2. travnja u solinski Dom zdravlja doveo rođak te objasnio da je Dini prostrijelnu ranu nanio nepoznati muškarac koji je u njega pucao iz grmlja dok su prolazili ulicom u Solinu.

Istina je sasvim drugačija, sve se dogodilo u Dugopolju kamo je Dino sa spomenutim rođakom te 31-godišnjim Milivojem Kljakovićem Gašpićem krenuo kupiti oružje.

Za 2000 kuna nabavili su pištolj kalibra 6,35 mm te ga odmah otišli isprobati. Tijekom vožnje Kljakoviću Gašpiću pištolj je u ruci opalio te Dinu pogodio kroz sjedalo u leđa te mu nanio teške ozljede trbušne šupljine koji je sjedio ispred njega.

Inače, počinitelj je ranije osuđivan zbog droge, a sada će dobiti i kaznenu prijavu zbog dovođenja života u opasnost.

Ključne riječi

Komentara 1

SR
sta_reci
17:35 20.04.2010.

meni se nekak cini, ako netko sjedi na sjedalu ispred, da ga se rani u leda, ne u trbuh, sta sam to krivo skontala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije