Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE DODATNE INFORMACIJE

Objavljen identitet terorista iz Liverpoola, motiv za sada još nije poznat

Car blast of Liverpool Women's Hospital, in Liverpool
Foto: Ed Sykes/REUTERS/PIXSELL
1/6
15.11.2021.
u 22:20

Protuteroristička policija objavila je kako vjeruje da je Al Swealmeen umro nakon eksplozije automobila nešto prije 11 sati u nedjelju ispred bolnice

Terorist koji se raznio ispred bolnice za ženske bolesti u Liverpoolu je 32-godišnji Emad Al Swealmeen.

Protuteroristička policija objavila je u ponedjeljak kako vjeruje da je Al Swealmeen umro nakon eksplozije automobila nešto prije 11 sati u nedjelju ispred bolnice.

"Naše istrage su još u tijeku, ali trenutno smo prilično sigurni da je poginuo 32-godišnji Emad Al Swealmeen", kazao je inspektor Andrew Meeks.

"Nastavljamo tražiti bilo kakvu informaciju o incidentu, a sada kada smo objavili njegovo ima, bilo kakva informacija, koliko god bila mala, o Al Swealmeenu mogla bi nam puno pomoći", dodao je.

Policija je istaknula da je riječ o terorističkom napadu, ali je motiv za sada nejasan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije