Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tome se nije nadala

Novinarku šokirao potez žene s praščićem tijekom reportaže o poplavama

doji prase
Foto: Screenshot YouTube
1/2
09.02.2017.
u 08:48

Novinarka iz Lime ispitivala je lokalno stanovništvo kako žive nakon jakih kiša i poplava kada je jedna žena podigla majicu i počela dojiti prase

U bizarnoj situaciji zatekla se televizijska novinarska ekipa koja je u peruanskoj Limi radila reportažu o jakim kišama i poplavama. Novinarka lokalne televizije došla je u jedno naselje i ispitivala stanovnike kako kiša i poplave utječu na lokalne poslove.

Prišla je s mikrofonom jednoj ženi koja je u ruci držala praščića, a ona je počela pričati kako prase drži u kartonskoj kutiji jer više nije moglo biti u svojoj nastambi nakon što se rijeka izlila iz korita i došlo je do poplave.

Žena je nakon toga u jednom trenutku podigla majicu i usmjerila životinju prema svojoj dojci. Novinarka je ostala zatečena viđenim, a snimatelj je brzo kameru okrenuo u drugom smjeru, no ipak je ostalo zabilježeno što je žena učinila.

– Ovoj jadnoj životinji ja sam majka... – čulo se kako žena govori dok se kamera udaljava od nje. 

>> Muke TV voditeljice: Našla se na udaru javnosti zbog ovog bizarnog zahtjeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije