Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U programu uživo

Novinar BBC-a prolaznicu uhvatio za dojku, no ovome se nije nadao

novinar BBC-a
Foto: Screenshot YouTube
1/2
17.05.2017.
u 09:06

Ben Brown zbog nespretnog je poteza postao jedna od glavnih vijesti, no ne zbog svog izvještavanja nego onoga što je napravio u programu uživo

Novinar BBC-ja Ben Brown zbog nespretnog poteza postao je jedna od glavnih vijesti, no ne zbog svog izvještavanja nego onoga što je napravio u programu uživo. Dok je razgovarao sa svojim sugovornikom Jeremyjem Corbynom o radnom programu, prišla im je prolaznica koja im je rekla ''apsolutno fantastično'', a novinar ju je potom htio maknuti od objektiva kamere, no to je učinio na potpuno neprimjeren način

Ženu je uhvatio rukom za dojku i gurao je unatrag, zbog čega ga je udarila po ruci i otišla dalje. Prolaznici to očito nije previše smetalo jer nije bila ljutita već se smijala dok je odlazila. 

Na Twitteru je neugodnu situaciju komentirao i novinar. 

– Nesretni prekid emitiranja u Bradfordu. Pokušao sam umanjiti ometanje dok smo bili uživo, no dogodilo se nešto bez ikakve namjere – napisao je on. 

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
11:11 17.05.2017.

Ona je tako htijela,da bi postala popularna.Sta je trazila to je i dobila.

Avatar Dančo
Dančo
10:30 17.05.2017.

haha namjerno ju je zažnjarao po sisi, nije bilo slučajno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije