Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURIO NOVI VIDEO

Nove neugodnosti za finsku premijerku, snimljena u klubu s muškarcem: 'Dvojici je sjedila u krilu'

Sanna Marin
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
19.08.2022.
u 14:50

Marin je navodno napustila klub oko 4.30 sati, a idući dan dala je niz izjava za medije u kojima joj je glas bio primjetno promukao

Finska premijerka Sanna Marin (36) danas se ponovno našla na udaru kritika zbog još jedne snimke koja je procurila u javnost. Na toj snimci Marin, udana majka jednog djeteta, intimno pleše s muškarcem u noćnom klubu.

Snimka koja kruži društvenim mrežama prikazuje Marin u noćnom klubu malo nakon 2.30 ujutro 7. kolovoza s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njezin suprug Markus Räikkönen. Muškarac je držao ruke na leđima premijerke te svoje lice približavao njezinom vratu, navodi Daily Mail

Snimka je procurila dan nakon što je Marin bila prisiljena zanijekati da konzumira drogu zbog video snimkama na kojima je bila na zabavi u kući, a netko u pozadini spominjao kokain. Marin je zanijekala da je učinila bilo što protuzakonito.

Svjedoci koji su bili u klubu s nove snimke ustvrdili su da je Marin na isti način plesala s nekoliko muškaraca

- Moji prijatelji i ja smo se pitali je li ona doista još uvijek u braku - rekao je jedan od svjedoka. 

- Sanna je intimno plesala s najmanje tri različita muškarca. Također, sjedila je u krilu dvojice različitih muškaraca. Stavila je ruku pokraj jednog muškarca, a on ju je nježno držao - rekao je drugi.

Marin je navodno napustila klub oko 4.30 sati, a idući dan dala je niz izjava za medije u kojima joj je glas bio primjetno promukao. 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Nlnja
Nlnja
15:05 19.08.2022.

Klausova učenica puštena niz vodu...

ST
stomiovotreba
15:23 19.08.2022.

Nadam se da ta dvojica nisu bili Rusi.

PA
PadajSiloINepravdo
19:32 19.08.2022.

Propast zapadne civilizacije u tijeku... nema više idola i lidera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije