Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'radila sam legalne stvari'

Procurile snimke zabave finske premijerke: Zastupnik ju je pozvao da se testira na droge

Sanna Marin
Foto: REUTERS/PIXSELL/screenshot/Twitter
1/3
18.08.2022.
u 15:51

Kako navode finski mediji, Marin je na snimci plesala s nekoliko prijatelja, a u pozadini se čulo kako netko spominje kokain

Finska premijerka Sanna Marin našla se na udaru kritika zbog novih video snimaka koje su se brzo proširile društvenim mrežama. Na njima, naime, premijerka tulumari s nekoliko finskih ličnosti, uključujući zastupnika Ilmarija Nurminena i voditelja Tinnija Wikströma.

Kako navode finski mediji, Marin je na snimci plesala s nekoliko prijatelja, a u pozadini se čulo kako netko spominje kokain.

Finski zastupnik Mikko Kärnä, iz njezine koalicijske partnerske Stranke centra, pozvao je Marin da napravi test na droge i javno objavi rezultate, piše Politico

- Ljudima je dopušteno to očekivati ​​od svoje premijerke - istaknuo je.

Na tiskovnoj konferenciji u četvrtak ujutro, Marin je zanijekala da je konzumirala drogu i rekla da "nema što tajiti ili skrivati".

- Plesala sam, pjevala, slavila, radila legalne stvari - istaknula je premijerka i dodala da nije puno popila. 

- Vjerovala sam, budući da su videozapisi privatni, da neće biti objavljeni. Loš je osjećaj što jesu - dodala je. 

Isječci su izazvali mješovitu reakciju na internetu. Kritičari optužuju Marin zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja, dok drugi vide potencijalno povećanje popularnosti 36-godišnjakinje.

Marin se i prošlog prosinca našla na meti kritika zbog noćnog izlaska nedugo nakon što je njezin kolega bio pozitivan na koronavirus.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
16:32 18.08.2022.

Ovaj razuzdani curetak nije za ništa ozbiljno, a kamoli za premijerku.

PR
prokurator
19:38 18.08.2022.

našem premijeru se to ne može dogoditi. kada on razuzdano slavi, onda skine sako i samo u košulji mirno sjedi. i pošalje sms u brisel da pita za dozvolu dal smije skinut sako.

ZA
zagabria8
16:22 18.08.2022.

Tko im je kriv što uzmu mladu neiživljenu osobu za premijerku. Taj trend uzimanja mladih u politiku je uzeo previše maha a rezultata nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije